WIN – Je eigen Rijkswachter

5 december give-away

05.12.2015 -
  • Winactie

Bij een feestje hoort een mooi cadeau: MOHN geeft in december een echte Rijkswachter weg!

Win je eigen Rijkswachter

Een tijdje terug schreef ik al over de Rijkswachters, een project van Studio Hamerhaai waarbij oude transportkisten van het Rijksmuseum een tweede leven krijgen in de vorm van een tof houten robotje. Superleuk voor de kinderkamer, en eigenlijk nog veel leuker om een speciale plek in de woonkamer te geven. En omdat MOHN net live is gegaan, geef ik één Rijkswachter weg tijdens de feestmaand!

 

Wat moet je doen om kans te maken? Get social en like de MOHN Facebook pagina! Deel het actiebericht om meer kans te maken! Zaterdag 12 december wordt de winnaar bekend gemaakt. Je hebt de Rijkswachter dan nog op tijd in huis om cadeau te doen met de kerstdagen. Of om gewoon lekker voor jezelf te houden 😉


Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden