Hiephiephoera, bijna jarig!

En wie jarig is...

11.05.2016 -
  • Winactie

Dit weekend is het zover. Ein-de-lijk naar dé design capital van Europa: Kopenhagen! En met mijn verjaardag nog wel! Komende maandag 16 mei ben ik 26 levensjaren oud en hoe kun je dat beter vieren dan met een hele fijne “deze staat al jaren op mijn bucketlist”-stedentrip?

Hiephiephoera, bijna jarig!

Ik ga op mijn verjaardag graag iets speciaals doen. Voorheen was dat vaak een trip naar Disneyland Parijs of dichter bij huis de Efteling. Wat kan ik zeggen? I love theme parks! Vorig jaar deed ik mezelf echter de belofte om dit jaar mezelf en my man op een weekend Kopenhagen te trakteren. En zo geschiedde. Ik heb er ontzettend veel zin in en er staat eigenlijk al veel te veel op mijn to-do lijstje!

 

Wie jarig is trakteert!

Maar, first things first. Jullie navigeerden natuurlijk naar deze pagina vanwege die grote chocolade-foto bovenaan het bericht. Want wie jarig is trakteert, heb ik altijd geleerd. En vraag het vrienden en familie, of zelfs een vage kennis; Shari hartje Tony’s Chocolonely!

 

Dus, lieve lezer, de smaken melk-noga, melk-karamel-zeezout, melk, melk-coffee-crunch, puur, puur-sinaasappel-rozemarijn en melk-hazelnoot staan op je te wachten! Vier jij mijn verjaardag mee en wil jij deze heerlijke repen in huis halen?

  1. Volg MOHN op Instagram en/of Facebook
  2. Laat hieronder weten met wie je deze chocoladerepen graag wil delen.
  3. Voor meer kans: Laat op Instagram en/of Facebook weten wie jij blij gaat maken met deze repen.

 

Volgende week woensdag (18 mei), maak ik de gelukkige winnaar bekend!


Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden