De wonderlijke prenten van StoryTiles

Er was eens...

16.09.2016 -
  • Review

Een tijdje terug nam ik een kijkje op de woonafdeling van de Bijenkorf. Argh, ik wist helemaal niet dat ze daar ál die mooie woonmerken verkopen! PuikArt, Hay, &Klevering, Serax, … Oeh, mijn designershart ging er sneller kloppen! Nog iets moois wat ik er vond waren de keramieken tegeltjes van StoryTiles. Sprookjesachtig mooi…

De wonderlijke prenten van StoryTiles

Over StoryTiles

Vanuit een atelier in Amsterdam eert Marga van Oers de oud-Hollandse kunst van het keramieken tegeltje. Sinds 2013 worden hier op ambachtelijke wijze tegeltjes gebakken die klassieke kunst succesvol combineren met grafisch design.

 

Alle tegeltjes worden met de hand gebakken en zijn megasterk. Dat de tegeltjes met liefde ontworpen worden, is wel te zien aan de aandoenlijke illustraties. StoryTiles toveren direct een glimlach op je gezicht.

 

Styling

Zelf zwichtte ik voor deze beer met ananas, zo’n vrolijk en simpel prentje 🙂 En het leuke aan de StoryTile is dat ie zich in ieder interieur thuisvoelt. Je kunt ‘m tussen je foto’s neerzetten, maar dankzij het traditionele haakje achterop de tegel ook eenvoudig ophangen.

 

Ik vind de tegels te mooi om tussen andere blikvangers te zetten, dus hing ik ‘m naast mijn letterbak. En wat een geluk! De kleur van het tegeltje pas perfect bij de labrisering in mijn woonkamer! 😀

 

Bekijk het hele aanbod van StoryTiles

De wonderlijke prenten van StoryTiles De wonderlijke prenten van StoryTiles

Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden