WIN – Stijlvol de herfst door met JORD Wood Watches

Hét accessoire voor het najaar

06.11.2016 -
  • Winactie

De herfst is by far mijn favoriete seizoen. Zacht weer, warme kleuren én een nieuwe garderobe voor het koude seizoen uitzoeken. Onlangs kwam ik een prachtig klokje tegen dat mijn najaaroutfit helemaal afmaakt! Maak kennis met de Wood Watches van JORD.

Stijlvol de herfst door met JORD Wood Watches

JORD produceert prachtige houten horloges voor zowel mannen als vrouwen, voorzien van de mooiste, stijlvolle uurwerkjes. De natuurlijke structuren en kleuren passen perfect bij het buitenleven, maar ook bij het lekker warm bij de haard zitten in de winter. Ik was dan ook ontzettend blij toen ik mijn Sandalwood/Smoke Wood Watch eindelijk om kon doen!

 

De klokjes worden geleverd in een prachtige verpakking; een stevig houten doosje met daarin het klokje op een stijlvol klein kussentje. Ook krijg je een klein doekje om het uurwerk schoon te houden en een aantal extra houten schakels, mocht het horloge verlengd of gerepareerd moeten worden. Je ziet direct dat er veel oog is voor detail bij de vervaardiging van deze stuk voor stuk handgemaakte horloges. Over ieder detail is nagedacht, van de gravering in de robuuste verpakking tot de verfijnde vorm van het uurwerk. Zelfs de achterkant van het horloge is vormgegeven!

Stijlvol de herfst door met JORD Wood Watches
Stijlvol de herfst door met JORD Wood Watches

Duurzaam klokje

Net zoveel aandacht wordt er geschonken aan de herkomst van de horloges. Duurzaamheid staat namelijk hoog in het vaandel bij JORD. Omdat de producten uit kleine onderdelen bestaan, kunnen zowel het houten kastje als de schakels uit afvalhout gehaald worden. De Wood Watches worden dus gemaakt van hout dat overblijft bij meubelvervaardiging. Een perfecte manier om de hoeveelheid productieafval te minimaliseren! Een mooie klokje met een mooie herkomst dus.

 

Stevig en toch soepel

Het horloge voelt heel stevig aan, zonder dat dat een aanslag is op het draaggemak. Doordat de band is gemaakt van kleine houten schakels, valt de Wood Watch heel soepel om de pols. Tegenover de robuuste ‘body’ van het kastje, staat het lievelijke uurwerk, dat zo simpel mogelijk gehouden is. De combinatie van vergrijsd blauw en koper vind ik prachtig; ik kan er naar blijven kijken!

 

WIN! $75,- shoptegoed

En dan moet het mooiste nog komen… Van JORD mag ik eenmaal een shoptegoed van maar liefst $75,- weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is je naam en e-mail achterlaten op deze Wood Watches wedstrijdpagina. JORD neemt vervolgens contact op met de winnaar. Enne… Meedoen loont altijd; iedere deelnemer krijgt een tegoed van $20,- voor de Wood Watches webshop!

 

Deze winactie loopt tot zondag 27 november 2016. De kortingvouchers zijn te besteden tot 31 maart 2017.

Stijlvol de herfst door met JORD Wood Watches Stijlvol de herfst door met JORD Wood Watches Stijlvol de herfst door met JORD Wood Watches
Dit artikel is geschreven in samenwerking met JORD Wood Watches

Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden