DIY kerstkrans

De winterse natuur in huis

07.12.2016 -
  • DIY

Haal de natuur naar binnen met deze homemade kerstkrans. De takjes die ik gebruikte bestonden uit 100% snoeiafval. Deze plantjes krijgen dus nog een kort en warm tweede leven voordat ze in de groenbak verdwijnen!

DIY kerstkrans

Benodigdheden

Kransframe (zoals deze van Hema)

Takjes uit de tuin

Garen

 

Aan de slag

Ik nam een kijkje in de tuin en zag een hoop moois om naar binnen te halen. Na de jaarlijkse winterbeurt bleef er behoorlijk wat snoeiafval over en veel van dit groen verdiende in mijn ogen wel een tweede kans binnen de deur. Ik verzamelde verschillende takjes o.a. lavendel, sedum en taxus en liet deze in de keuken op een doek goed drogen. Bij Hema had ik de ondertussen befaamde kerstster al gevonden en in huis gehaald. Met dunne, zwarte garen bond ik de takjes vast aan de ster. Het resultaat is simpel maar stijlvol!

DIY kerstkrans DIY kerstkrans DIY kerstkrans DIY kerstkrans

Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden