DIY kerstquotes

Falalalala lalalala

18.12.2016 -
  • DIY

Oef, wat een decemberdrukte! Daardoor is het even een beetje stil op het blog. Heb jij het huis al helemaal kerstklaar? Met deze leuke quotes haal je nog wat extra kerst naar binnen.

DIY kerstquotes

Lekkere instant kerstsfeer in huis en ook nog eens ontzettend rustgevend werk. Handlettering is ten slotte niet voor niets hartstikke hip! Je hebt voor deze DIY maar drie dingen nodig: papier (of liever canvas), potlood en een zwarte stift. Bedenk ten eerste welke inspiratiequotes of kerstige tekeningetjes je wil maken. Een beetje inspiratie nodig? Op Pinterest staan de mooiste en leukste christmas quotes. Vaak ook al op een ontzettend leuke manier uitgewerkt. Teken de quote uit met potlood en als je tevreden bent met het resultaat kun je gaan overtrekken met de stift. Potloodlijntjes even uitgummen en klaar! Zet of hang ze gezellig bij elkaar of verspreid ze door het huis zodat je overal herinnerd wordt aan de ‘most wonderful time of the year’!

 

By the way, die leuke snowglobe op de foto maak je ook helemaal zelf. Spoel een oude groentepot goed uit. Neem een oud speelgoedje of ander mooi object, maak deze eventueel wit en plak hem met secondelijm op de deksel van het potje. Vul het potje met water en hobbylijm en strooi er wat glitterpoeder bij. draai het potje dicht, zet ‘m op z’n kop et voilà!

DIY kerstquotes DIY kerstquotes

Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden