TWOTHIRDS: #weareocean

Kleding voor schonere oceanen

16.08.2017 -
  • Artikel

Ik heb een mooi kledingmerk voor je. Duurzaam, made in Europe en ontzettend trendy. Klinkt goed? Kijk dan even mee naar de mooie kledinglijn van TWOTHIRDS, een merk uit Barcelona dat streeft naar schone oceanen onder het motto #weareocean.

TWOTHIRDS #weareocean

TWOTHIRDS heeft de naam te danken aan deze missie. De aarde bestaat voor tweederde uit water, en water is leven. Het kledingmerk uit Barcelona richt zich in de eerste instantie dan ook vooral op de surfing community. Dit toont zich in waanzinnige walvisprentjes, coole shorts en nautische patronen. Ook de accessoires (handdoeken, drinkflessen, tassen en slippers) hebben een hoog hebben-gehalte.

 

Made in Europe

De producten worden ontworpen in Barcelona en gemaakt in Portugal. Geen oneerlijke of illegale arbeid en kortere transport, dus minder milieubelasting. Verder wordt alles zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt. Daarbij wordt gekeken naar zowel de kwaliteit van de materialen (deze moeten uiteraard lang mee kunnen) als de bron ervan. Biologisch katoen, hennep, wol en gerecyclede stoffen, alles wordt goed geanalyseerd en bedachtzaam gebruikt.

 

Maar dan wat dit merk zo slim maakt. Er wordt gebruik gemaakt van een pre-order systeem. Nieuwe kledingstukken worden van tevoren aangekondigd, waarna je de mooie items kan bestellen. Pas dan wordt de productie gestart. Er wordt dus nooit teveel kleding gemaakt. Dat in tegenstelling tot de 10% nooit verkochte producten in de rest van de kledingbranche. Het gevolg? Geen kledingafval, maar ook lagere productiekosten. De bestellingen worden vervolgens verpakt in natuurlijk afbreekbaar plastic en gerecycled papier.

 

Order now

Interesse? Dan heb ik meteen een leuke tip voor je. Als je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je 10% korting op je bestelling, dus sla je slag! 😉


Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden