Back to work musthaves

Work work work

05.09.2017 -
  • Artikel

Het is september en dat betekent voor velen één ding; back to work! September voelt voor mij altijd een beetje aan als nieuwjaar en daar horen goede voornemens bij als marshmallows bij een kampvuur of honing bij de geitenkaas. Met deze work-work-work-musthaves begin je je werkjaar met een kickstart.

1 Op zoek naar echt unieke items voor je kantoor? Zoals deze geupcyclede bagagedragerlamp bijvoorbeeld? Up-cycle.nl barst van de stoere producten, gemaakt van oud materiaal wat nog wel een rondje mee kon. Daarnaast gaat 10% naar een goed doel dat te maken heeft met het product of de herkomst. Zo bevecht de gehaktmolenlamp nu dierenleed en gaat de opbrengst van de brandweerslanglamp naar De Nederlandse Brandwondenstichting. 2 Een nieuw jaar, en nog steeds drink ik veel en veel te weinig. Misschien dat het met een gepersonaliseerde Dopper wel lukt. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren, teksten en printjes, zoals watermeloentjes of cactussen met zonnebrillen. Kei gaaf. 3 Back to work of back to school; Mau’s backpack van O MY BAG is stevig, stoer én classy. Enne, ook handig, vól met vakjes en lusjes voor al je spulletjes. Goodbye, rommeltas! 4 Een bureau dat zonder lijm of schroeven in elkaar te zetten is. Het EVO bureau van SlideArt verheft schuiftechniek tot een kunst. Zowel als bureau als kinderlessenaar  in elkaar te zetten, dus multifunctioneel en daarom bijzonder duurzaam. 5 Niets stoomt mij zo klaar voor een nieuwe werkweek als een versgewassen blouse. De kleding van Armedangels is gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen en lyocell. Pssst… Op de website staan er momenteel een hoop in de sale! 🙂

6 Nog zo’n goed voornemen; mijn eigen boterhammetjes meenemen in plaats van iedere dag duur uit lunchen. Deze RVS boodtrommel gaat ontzettend lang mee en sluit het gebruik van plastic uit. Fairtrade gemaakt in India. 7 Return To Sender staat voor fairtrade producten die een steentje bijdragen aan een betere wereld. Deze notitieboekjes worden gemaakt van papier uit Kathmandu, Nepal. Het papierbedrijf faciliteert vrouwen in het genereren van een eigen inkomen en een sterkere basis voor hun familie. 8 Een potlood dat je kunt zaaien. Huh? De potloden van Sprout bevatten in het uiteinde een capsule vol zaadjes. Je kunt kiezen uit verschillende bloemen, kruiden en groenten. Als je potlood helemaal ‘op’ is, steek je hem gewoon in de aarde en zullen de zaadjes vanzelf ontkiemen. 9 Wat een beauty, de LJ 1 PET Chair van De Vorm. De vilten bekleding is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en na een lange dienst als stoel is hij ook weer prima recyclebaar. En dan die vorm… Zo eenvoudig en daarom zo prachtig mooi 🙂 10 Je kent het wel; je bent net aan het werk en je droomt al weer van je volgende avontuur. Met The Great Wide Open mooie boek kun je alvast een beetje wegdromen en ben je nog wel even zoet. Inspiratie voor je volgende vakantie gegarandeerd!


Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden