De winnaar van de ‘goede’ goodiebox

Drumroll please...

23.11.2017 -
  • Winactie

Vorige week bestond mijn blog 2 jaar en daarom gaf ik een goedgevulde goodiebox vol leuke producten met een mooi verhaal. Helaas kan er maar één de winnaar zijn en deze heb ik deze middag door middel van een loting gevonden!

De producten

Voor deze goodiebox koos ik de merken waar ik het meest blij van word. Zo zit er chocolade in van de lekkere Tony’s Chocolonely en Barú, bestek van het mooie Doing Goods en een warme sjaal en muts die conceptstore Ratatouille beschikbaar stelde. Wauw!

 

En de winnaar is…

Imke Boonen (@imkeboonen83) op Instagram, gefeliciteerd! Jij mag al dit moois in huis nemen! Stuur je even een fotootje als je hem binnen hebt? Enne… vergeet de chocolade niet te delen met je vriendinnetjes! 😉

Er is er één jarig...

Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden