Er is er één jarig…

Hoera! Hoera! :)

16.11.2017 -
  • Winactie

Hiephoi, vandaag is het 2 jaar geleden dat mijn blog het daglicht zag en dat moet natuurlijk gevierd worden 🙂

En feestjes vier ik graag met cadeautjes! Ter ere van mijn tweejarig jubileum geef ik daarom een giftbox weg gevuld met mijn favoriete goede goodies. wat kun je hierin vinden?

 

Er is er één jarig...

Een heerlijk geurkaarsje van Brandt

Deze kaarsen worden handgemaakt in Utrecht en zijn in meerdere opzichten duurzaam. Gemaakt van duurzame soja, gegeurd met natuurlijke olieën en verpakt in gerecyclede materialen. Het apothekerspotje past daarnaast in ieder interieur!

 

Een kek A6 notitieboekje van Katja Schuurmans Return To Sender

Armoede bestrijd je door de lokale economie te boosten. Eerlijke handel is daarbij een key factor. Return To Sender stimuleert dit met mooie producten uit verre landen. Afgelopen herfst is er een hele mooie nieuwe collectie gelanceerd. Dit boekje is eigenlijk te mooi om in te schrijven.

 

Een chunky warme sjaal en muts van Fenny’s Finest 

Conceptstore Ratatouille geeft ook een mooi cadeautje mee, namelijk een witte sjaal en muts van 100% schaapswol. Gemaakt door Fenny bij ‘t Huisven, een zorglandgoed op de Groote Heide in Heeze.

Er is er één jarig...

Heerlijke chocolade én chocolademelkpoeder met stukjes karamel van Barú 

Barú maakt de lekkerste producten van chocolade, zo puur mogelijk, zonder overbodige geur- en smaakstoffen. Met deze poeder verander je een kop warme melk in een handomdraai in een verrukkelijk warme choco die net zo snel weer op is! Daarnaast zit er een pakje Dreamy Chocolate Hippos bij, lekkere Belgische chocolaatjes gevuld met honing en stukjes amandel.

 

Twee repen Tony’s Chocolonely

Want één is gewoonweg niet genoeg 😉  Deze fairtrade chocoladefabrikant is ondertussen een begrip in Nederland en de karamel-zeezout-variant eveneens. Daar zit er dus één van in. Samen met andere favoriet stracciatella.

 

Unicorn-vorkjes en een taartschep van Doing Goods 

Doing Goods zet zich in voor fairtrade handel. Take something, give something back. Deze goudkleurige vorkjes met vliegende eenhoorntjes zijn een lust voor het oog én ondersteunen lokale vrijwilligersprojecten in India, het land waar ze gemaakt zijn. Ook de taartschep met chillende panter is zo mooi dat je iedere dag wel taart wil eten! Win-win dus!

Er is er één jarig...

Een potje gevuld met een jammie jam van Twisted (sinaasappel/whiskey)

Lekkere handgemaakte jams uit Utrecht. De producten worden gemaakt van groente en fruit wat gered is van de prullenbak. Gekke smaakcombinaties zoals ananas/drop, peer/vanille/port en deze; sinaasappel/whiskey!

 

Een handgemaakte snijplank van afvalhout van JP Woodshop 

In zijn woodshop maakt Jordi de mooiste houten meubels op maat. Hoewel hij daarbij zo zuinig mogelijk met zijn hout omgaat, is er wel eens sprake van afval. Ook dat wordt gered van de ondergang en krijgt een tweede leven in de vorm van snijplanken en onderzetters. Deze snijplank is zo mooi, dat het bijna zonde is om te gebruiken!

 

 

Oké, ik wil ‘m!

Snap ik! Gelukkig hoef je om kans te maken maar twee dingen te doen, namelijk:

1. Ga naar Instagram of Facebook en like @sjaartjeblog.

2. Tag in dit bericht (Instagram / Facebook) een beste vriend(innet)je met wie je deze goodiebox buit wil maken.

 

Done! Je maakt nu kans op deze mooiigheden. Meer tags = meer kans! Deze actie loopt tot en met woensdag 22 november en geldt alleen voor deelnemers uit Nederland en België.


Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden