Rotan fever

Mijn stukje zomer in huis

27.03.2018 -
  • Artikel

Hoera voor tweedehandsjes! Afgelopen weekend hielden we een grote schoonmaak en dus gingen er wat spulletjes naar de kringloop. Maar gelukkig was ik niet de enige en kon ik datzelfde weekend al weer twee mooierds in huis halen. Namelijk twee prachtige rotan plantenpotten.

Rotan fever

Liefde voor natuur

Ik ben gek op rotan. Het haalt op een bijzonder praktische manier de natuur in huis. Kasten, stoelen, opbergers, rotan komt in alle vormen en maten. Toen Mike afgelopen weekend aan het opruimen was bij zijn oma en mij een foto van deze twee plantenpotten stuurde, wilde ik ze dus direct in huis halen. Mooi dat je op die manier toch pareltjes van de stort kan bewaren.

 

Gisteren ben ik direct naar de Intratuin gegaan om mooie planten voor deze eyecatchers te halen. En wat past er nu beter bij zomers rotan dan twee flinke bananenplanten? Deze wilde ik al zo lang in huis halen dus één plus één was twee! 🙂 Nu heeft er één een mooi plekje in de woonkamer en mag de ander in de keuken logeren tot ik op de slaapkamer een speciaal hoekje heb gemaakt.

Rotan fever

Rotan fever

Het lekkere weer van het afgelopen weekend heeft me aangestoken om de zon in huis te halen. Bij de kringloop zag ik namelijk al een heel mooi rotan kastje staan, waar ik toen nog over twijfelde. Eenmaal thuis had ik direct spijt, dus we gaan snel terug om hem alsnog op te halen… 🙂 Ik heb de rotan fever!

 

Wil jij ook rotan scoren? Je vindt de mooiste exemplaren gewoon bij de kringloop of op Marktplaats! Maar ook merken zoals HKliving, housedoctor, Hübsch en Dutchbone hebben onwijs leuke rotan mooimakers.


Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden