Mijn favoriete bloggers voor een lenteboost

4x lente in je bol

29.04.2018 -
  • Artikel

Of het nu je huis, je garderobe of je mindset is, we zijn allemaal toe aan de lente. Een week geleden raakten we allemaal weer een beetje verslaafd aan de zon en helaas, de lente in Nederland kent zijn meteorologische ups and downs. Daarom deel ik met jouw mijn favoriete bloggers voor die hoognodige shot Vitamine D!

Mijn favoriete bloggers voor een lenteboost

Een goed verhaal // Mirjam Hart

De blog van Mirjam is gevuld met mooie verhalen over interieur, DIY’s, fijne merken en familie. Daarbij speelt duurzaamheid en bewust leven een belangrijke rol. Het brengt je direct in een feel-good-mood, ook mede dankzij de frisse kleuren en gezellige foto’s die er te vinden zijn. Neem vooral ook een kijkje op haar Instagram account voor een dagelijkse portie interieurinspiratie, treasure hunting, een te gekke pauwenstoel en haar om-op-te-vreten-kroost!

 

Foto: instagram.com/mirjam_hart

Mijn favoriete bloggers voor een lenteboost

Miss Jettle // Mariët van der Kooij

Vanaf het moment dat ik op Instagram kwam, is Miss Jettle een groot voorbeeld voor me geweest. De rust in haar prachtige huis wordt alleen geëvenaard door haar supermodel van een zoontje, Peppe Jix. De heerlijke pastelkleuren zorgen ervoor dat het het hele jaar door lente is! Op het blog lees je alles over een fris en fruitig interieur en design musthaves. Op haar Instagram feed zie je al dit moois terug in een overzicht waar je uren doorheen kan scrollen.

 

Foto: instagram.com/missjettle

Mijn favoriete bloggers voor een lenteboost

Roestompoes // Maruska Gorgec

Als je van grafische patronen en veel kleur houdt is Roestompoes de plek voor jou. De verfcreaties van Maruska op de muren in haar huis zijn gewaagd, maar pakken keer op keer zó ontzettend gaaf uit! De kinderkamer make-over voor haar zoon Féron is jaloersmakend mooi. Op haar Instagram vind je naast al deze patronenpracht een hoop lekkers, mooi speelgoed en vooral heel veel kleur. Als dat geen voorjaar in je bol brengt…

 

Foto: instagram.com/roestompoes

Mijn favoriete bloggers voor een lenteboost

Dirksdotter // Annelies Dorsman

Annelies is Queen of the Pastels. Dat is te zien aan het prachtige interieur in de woonboot waar ze met haar man en twee kinderen woont. Op haar blog vind je de happy things in live; zelfmakers, recepten, interieur en uitstapjes. Allemaal met een hoog lente-gevoel. Op Instagram krijg je daarnaast een realistisch kijkje achter de schermen. Met gezellige stories en jaloersmakende broer-zus-liefde. En killer interior goals.

 

Foto: instagram.com/dirksdotter


Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden