Onze nieuwe bank is binnen!

En er is plaats voor iedereen

12.04.2018 -
  • Artikel

Afgelopen woensdag kwam ie na lang wachten eindelijk binnen; onze nieuwe bank! Kijken jullie mee?

Onze nieuwe bank is binnen!

Oud beestje

De vorige bank was al een behoorlijk oud dametje. We kochten haar toen Mike en ik samen gingen wonen, wat ondertussen 7 jaar geleden is. Ze was een beetje hangerig, stoffig en vlekkerig, leek zelfs een beetje gekrompen. Deze bank heeft me vaak zo gelukkig gemaakt. De eerste keer zitten na weken op een matras in de woonkamer (denk aan zo’n crack house uit Breaking Bad) tv gekeken te hebben. Eind maart op de chaise liggen terwijl de eerste zonnestralen door het raam op mijn gezicht schenen. In de zomeravond Olle op mijn ene arm en de andere arm om mijn vriend. Toch was het tijd voor iets nieuws. Wij werden groter, maar onze bank groeide helaas niet mee. Dus gingen we naar de meubelboulevard in Eindhoven en werden we verliefd op de eerste bank die we tegenkwamen. Ondanks een hele dag verder zoeken vonden we niets wat beter bij ons paste, dus gingen we voor deze leren hoekbank van Sijben.

Onze nieuwe bank is binnen!

Voor de hele familie

Oké, hij is iets (zeg maar veel) groter dan ik had verwacht, maar daarmee is ook het enige minpunt benoemd. Want man, wat is dit een heerlijke bank! Hij is stevig, kan tegen een stootje en een kwijltje (tja, Olle heeft voorlopig nog niet al zijn tanden bij elkaar gespaard) en is zóóó groot! Er is plek voor zes à zeven man en is daarmee écht een familiebank. Heerlijk!

Onze nieuwe bank is binnen! Onze nieuwe bank is binnen! Onze nieuwe bank is binnen! Onze nieuwe bank is binnen!

Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden